Rataciri (Barbara Delinsky)

02:50 / Comments (2) / by Amy

Rod al unei legaturi de dragoste intamplatoare, Chelsea Kane, eroina cartii, afla intr-un tarziu ca cea care a crescut-o nu este mama sa adevarata.
Glasul sangelui o determina sa porneasca in cautarea realei identitati dupa moartea mamei adoptive. Tatal sau adoptiv se impotriveste total acestei cautari, dar  Chelsea se incapataneaza sa afle adevarul despre trecutul ei si acestia se indeparteaza.
Intelege ca  in ciuda insistentei parintilor, intre ea si Carl, cel mai bun prieten din copilarie, nu poate exista nimic mai mult decat o prietenie sincera mai ales dupa noaptea petrecuta cu el.
Cand se hotaraste sa ii spuna lui Carl ca este insarcinata si ii poarta copilul,este prea tarziu deoarece acesta o ceruse in casatorie pe fosta iubita, iar Chelsea nu ii mai spune.
Pierzand in foarte scurt timp cele mai importante persoane din viata ei, se hotaraste sa se mute in orasul in care aflase ca s-a nascut si sa afle cine sunt adevaratii sai parinti si motivul pentru care nu si-au dorit-o.
Majoritatea oamenilor din acel oras o resping la inceput, considerand-o o intrusa, dar cu timpul o accepta.
Dupa o lunga perioada de timp, investigatiile sale se soldeaza cu mari surprize: descopera existenta unui frate geaman de care se simtise foarte apropiata chiar din prima clipa, nestiind cine era si aflase si cine era tatal ei_ un om cu o pozitie sociala deosebita in acel oras.
In acelasi timp, intalneste  marea dragoste, pe Judd, care ii schimba intreaga viata .
"Este o carte emotionanta, scrisa cu multa caldura si sensibilitate."

2 comentarii:

Anonim @ 11 iulie, 2008 03:25

ma bucur sa vad ca mai e cineva interesat si de carti, si ideea unui blog care sa le promoveze mi se pare foarte buna. dar sa fim seriosi... sandra brown si paulo coelho nu reprezinta LITERATURA. niste clasici ar merge... coelho si brown sunt pentru gospodinute frustrate. multa bafta in continuare!

Anonim @ 17 iulie, 2008 14:14

ma bucur ca te incanta ideea..dar pentru curiozitatea ta, nu sunt gospodina si nici frustrata. in plus, nu stiu daca tu esti in masura sa spui ce e LITERATURA si ce nu..in fine bafta si tie!